Tiltekt | Tidying up

CatTiltekt©AslaugJ

What do you want Sandy? Sandpaper, pair of “cat eyes” painted on wooden buttons

♦ Föstudagsmyndin. Ég er að reyna að taka til á vinnuborðinu. Þar kennir ýmissa grasa, því eins og svo margir sem vinna í sjónlistum á ég erfitt með að henda hlutum sem kunna að nýtast eða eru einfaldlega kveikjur að hugmyndum og stuðla heilaleikfimi. En þessi söfnun fer illa saman við draum um naumhyggju eða bara skynsamlega vinnuaðstöðu … tiltektin gengur hægt. 

♦ Photo Friday. I admit: like so many visual artists I collect odd stuff. I hold on to things “I might” use one day or I just keep them for inspiration. My two personalities : the Collector and the Organizer are having quite some disagreements. My desk is a mess, so I am tidying up, but not doing a very good job …

DollTiltekt©AslaugJ

Undergoing an experiment? Folded paper, doll (named Hesta-Jakob, age ca 45 yrs), metal wire and a plastic box from Apple’s Mighty Mouse

ticketTiltekt©AslaugJ

Entangled experience: Paperbag, sheet of roots from a houseplant, ticket I found in the bathroom sink, after a stormy night where I had kept the window open (upplifun = experience)

Ljósmyndir teknar | Photo date: 25.10.2013